Huis verkopen Rotterdam

  Huis verkopen Rotterdam

  Zeker in de huidige woningmarkt in Rotterdam roept het verkopen en kopen van een woning veel vragen op. Een paar voorbeelden:

  Huis verkopen Rotterdam

  Zeker in de huidige woningmarkt in Rotterdam roept het verkopen en kopen van een woning veel vragen op. Een paar voorbeelden:

  • Is het nu wel het juiste moment om mijn huis in de verkoop te zetten?
  • Voor welke prijs zet ik mijn woning te koop?
  • Hoe kan ik het beste onderhandelen?
  • Welke kandidaat heeft de beste papieren?

  Het is fijn om te weten dat je niet alleen staat in dit proces. Het verkopen van je huis via een goede makelaar verdient zich altijd terug.

  Huis verkopen met de NVM Makelaar 

  Heb je bijvoorbeeld al nagedacht over de plaatsing van jouw woning op Funda? En welke rol aantrekkelijke foto’s hierbij spelen? Hoe wordt de promotie van je huis verder aangepakt? De snelste verkoop en de hoogste opbrengst, dat is wat iedereen uiteindelijk wil. Maar de hoogste vraagprijs is lang niet altijd de beste keuze, want hoe langer een huis te koop staat, hoe lager de opbrengst. Lauwaars Makelaars uit Rotterdam Kralingen houdt de ontwikkelingen in jouw omgeving nauwlettend in de gaten. Daardoor kunnen we samen met jou een realistische vraagprijs en de optimale verkoopstrategie bepalen.

  Woning snel en effectief verkopen 

  Je huis staat in de verkoop. En nu? Tijd om de handen uit de mouwen te steken! Als makelaar gaan wij actief op zoek naar de koper van jouw woning. En die komt tegenwoordig nog maar zelden het makelaarskantoor binnenwandelen, want de etalage van deze tijd is digitaal. Een creatieve, eigentijdse aanpak is daarbij dus essentieel. Er is méér nodig dan een tekoopbord in de tuin en een goede presentatie op Funda. Lauwaars Makelaars heeft contacten met andere (aankoop)makelaars, heeft een eigen reeds bestaande kandidatenbestand en netwerk. Jouw huis wordt snel en effectief onder de aandacht gebracht bij een grote groep potentiële kopers door middel van een compleet marketing- en social mediaplan.

  Jouw woning vloeiend in de verkoop

  Zodra de interesse voor jouw huis is gewekt, wordt er een bezichtiging gepland. Pakt deze positief uit, dan volgt in de meeste gevallen een bod. Nu wordt het spannend; je gaat in onderhandeling. Het voeren van onderhandelingen over de prijs van een woning is een vak apart. Je makelaar doet dit dagelijks en ziet in elke onderhandeling een nieuwe uitdaging om tot het beste resultaat te komen. Kun je je vinden in de geboden prijs, dan ga je akkoord met de verkoop van je huis. Gefeliciteerd! Je woning is verkocht. Wij begeleiden je bij de verdere afhandeling van de verkoop.

  Meer weten, neem dan direct contact met ons op.

  Onze score als verkoopmakelaar

  Markus van der Werf

  Meer informatie of
  heeft u een vraag?

  Markus van der Werf (Makelaar (RMT)) helpt je graag!

  Neem contact op