Nieuwbouw Overhoeks

Aan de Laan op Zuid ligt Overmaas, een locatie voor zelfbouw via Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). De levendige Afrikaandermarkt en het hippe Katendrecht zijn om de hoek. Winkels voor de deur. Het stadscentrum is per fiets en tram gemakkelijk te bereiken. En ook de snelweg is pal bij.

En de kuip? Die ligt op loopafstand! Net als de winkels, LantarenVenster, het Luxor Theater en de gezellig horeca. Omringd door nieuwbouw en direct naast het nieuwe ‘Huis van Zuid’ waarin o.a. een zwembad, sporthal en bassischool worden ondergebracht. De Laan op Zuid wordt opnieuw vormgegeven met boomrijke ventwegen. Stedelijk wonen maar door de opzet ook rustig en groen. Voor bewoners die inzien dat het hier de komende jaren gaat gebeuren.

Op Overmaas wordt al druk gebouwd. Ruim 60 woningen zijn in aanbouw, verspreid over drie projecten: Overture, Overtuin en Overmaat. Er wordt nu gestart met het vierde en laatste project van Overmaas: Overhoeks

Overhoeks bestaat uit een appartementengebouw met 24 appartementen aan de Paul Krugerstraat en 8 gezinshuizen langs de Laan op Zuid en de Hilledijk.

Het niveau van de Hilledijk ligt ongeveer 1,40 meter hoger dan het niveau van de Laan op Zuid. Tussen de woningen en onder het appartementengebouw ligt een overdekte, gemeenschappelijke parkeergarage, voor elke woning één plaats. Op het dek erboven komt een daktuin met ruimte voor grote privé-terrassen van de gezinswoningen en een gemeenschappelijke plek waar alle bewoners elkaar kunnen ontmoeten.

24 appartementen van 131 m2 en twee penthouses van 180 m2
Prijsklasse vanaf € 460.000,-

VOOR JOU?

Overhoeks richt zich op pioniers. Op mensen die op hun eigen(zinnige) wijze willen wonen. Liefhebbers van de stad met haar levendigheid en variëteit.

Overhoeks biedt ruimte aan mensen die verder willen kijken dan de gangbare woningbouw waar alles standaard is. Royaal en comfortabel wonen in een ontspannen sfeer, midden in de stad. Met veel ruimte voor specifieke wensen en voorkeuren.

Overhoeks kiest voor een persoonlijke benadering, zodat maximaal kan worden ingespeeld op individuele behoeften. Dat gebeurt binnen een goed gestructureerd proces, met een helder stappenplan en een duidelijk financieel kader.

Overhoeks gaat over betrokkenheid. De architecten werken direct met de deelnemers en ontzorgen hen. Andersom vraagt het project ook betrokkenheid van de deelnemers. Zij zijn samen opdrachtgever en krijgen een inkijk in de praktijk van ontwikkeling en bouw.

Overhoeks is interessant voor gezinnen met een stedelijke oriëntatie. Er wordt voorzien in gezinsappartementen, gezinshuizen en collectieve voorzieningen die in het dagelijks gebruik gemakkelijk tot sociale interactie uitnodigen.

Overhoeks is interessant voor andere samenlevingsvormen of mensen die wonen willen combineren met werken (praktijk aan huis, atelier e.d.). De ruime woningen en vele indelingsmogelijkheden maken dat mogelijk.

Download de brochure

Meer informatie?