Wonen in Rotterdam, Wie wil dat nou niet? De rente is op dit moment erg laag wat het voor velen aantrekkelijk maakt om een huis te kopen. Helemaal als dit in Rotterdam kan! Niet alleen Rotterdammers vinden het een fijne stad om te wonen. Inwoners uit andere steden pakken ook graag hun verhuisdozen uit in deze havenstad. 

Waar beginnen we?

Zoek eerst uit aan welke eisen jouw droomhuis moet voldoen. Schrijf ook op wat je juist niet wil. Zo kan je de woningen makkelijk toevoegen of wegschrappen. Des al niet te min is het budget erg belangrijk voordat je gaat zoeken. Bepaal hoelang je verwacht te wonen in het nieuw gekochte huis. Verwacht je hier te wonen tot een 55+ leeftijd? Houd dan rekening met bijvoorbeeld de woonverdiepingen. Samen met je partner een huis kopen en een kinderwens? Wanneer zijn jullie van plan deze in vervulling te laten gaan? En is de woning en omgeving daar geschikt voor? Deze aspecten zijn erg belangrijk bij de keuze die u maakt om juist dat ene huis te kopen. Het zoeken van de juiste woning op basis van je wensen kan veel tijd kosten. Neem een van Lauwaars aankoopmakelaars in de hand om actief een woning te zoeken voor een gouden tip of een succesvolle aankoop. 

Hoe ga ik om met telleurstelling? 

Het lijstje dat je maakt voordat je begint met zoeken naar een woning heeft hierin een belangrijke rol. Ook is het accepteren van de andere kopers hun keuze van belang. Sommige kopers hebben meer budget en zijn bereid meer te betalen voor een woning. Maar we gaan natuurlijk niet bij de pakken neer zitten, succes is om de hoek! 

Schakel de expertise in van Lauwaars NVM Makelaars om het geschikte droomhuis samen te vinden. 

Op huizenjacht in Rotterdam?

Deel via social media