NVM Makelaar in Rotterdam

Lauwaars NVM Makelaars uit Rotterdam Kralingen is een echt stads makelaarskantoor. Dat wil zeggen dat wij elke dag weer onze mouwen opstropen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hoe? Door veel tijd te investeren in het écht leren kennen van onze kopers en verkopers en het onderhouden van contacten met onze collega-makelaars. Zo zijn wij altijd op de hoogte van het reilen en zeilen in de stad. Een schat aan kennis en ervaring is dus binnen handbereik.

NVM Makelaar in Rotterdam 

Even een stapje terug in de tijd… Lauwaars NVM Makelaars begon in 1982 met een makelaarskantoor aan huis in de Kralingse Vijverlaan. Inmiddels is het kantoor uitgegroeid tot één van de grotere makelaars in de regio, waarbij alle typen woningen in verschillende prijsklassen vertegenwoordigd zijn. Grondlegger Ton Lauwaars heeft daarin een groot aandeel gehad door zijn persoonlijke, creatieve aanpak.

Het klassieke makelaarsvak met een moderne touch

Sinds 2001 wordt het kantoor gerund door een enthousiast team vastgoeddeskundigen, bestaande uit makelaars Ernst Klompé en Markus van der Werf, Eva van der Lugt en binnendienstmedewerkers Deborah Plet en Hendrine Suijker. Nog steeds met diezelfde persoonlijke, creatieve aanpak. Maar dan op een eigentijdse manier, optimaal gebruik makend van alle kansen en mogelijkheden van deze tijd. Het klassieke makelaarsvak met een moderne touch. Want in een wereld waar alles snel en dynamisch is, zijn we toch eigenlijk allemaal op zoek naar dat gevoel van huiselijkheid en comfort. Zeker als het om ons huis gaat.

Makelaar Rotterdam en omgeving 

Hoewel onze favoriete ‘objecten’ meestal zijn gelegen aan de singels en lanen in het centrum van Rotterdam, Kralingen, Middelland en Scheepvaartkwartier, reikt ons werkgebied veel verder. Alle typen woningen in verschillende prijsklassen in het gehele Rijnmondgebied zijn bij ons in goede handen.

Gecertificeerd Qualis makelaar 

Wij zijn tevens gecertificeerd Qualis-makelaar. Dit is een label, toegekend aan ruim 50 NVM-makelaars die hun sporen verdiend hebben in de bemiddeling van woningen in het midden- en hogere marktsegment.

Loop gerust eens binnen voor een vrijblijvende kennismaking of maak een afspraak via (010) 452 81 66. De koffie staat klaar!

Meer informatie?