Huis kopen in Rotterdam Centrum, Stadsdriehoek

Het bruisende hart van Rotterdam is natuurlijk het centrum, ook wel de Stadsdriehoek genoemd. Die naam verwijst naar de driehoekige vorm die het Rotterdam van vroeger had. Tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn er veel historische gebouwen verwoest, maar dankzij de mix van markante rijksmonumenten, wederopbouwwoningen en hypermoderne appartementencomplexen heeft deze dynamische buurt tegenwoordig juist echt een eigen cultuur en unieke uitstraling.

Woningen in de Stadsdriehoek

De Stadsdriehoek is er voor iedereen. Van én voor de Rotterdammer. Er is altijd iets te beleven en de ontwikkeling van deze wijk staat nooit stil. Wandel naar het Laurenskwartier met de Kubuswoningen en de Markthal, of kies voor een drankje in het Maritiem District, terwijl je de boten voorbij ziet varen.

De Stadsdriehoek heeft vele gezichten. En tal van verschillende soorten gebouwen en woningen, zoals het een echte wereldstad betaamt. De keuze is enorm als je in het centrum wilt wonen, zoals je kunt zien in ons woningaanbod in de Stadsdriehoek. Van klein tot groot, van oude panden tot nieuwe architectuur, van laagbouw tot wolkenkrabbers.

makelaar rotterdam centrum
makelaar rotterdam centrum

Voorzieningen: van alles te doen, 24/7

Natuurlijk heeft het centrum alles wat je van een wereldstad verwacht. En meer. Je kunt er bijvoorbeeld op vrijwel elke hoek van de straat een hapje eten. Wat dacht je van een Chinese rijsttafel, Italiaanse pizza’s, Engelse Welsh pie of Surinaamse broodjes?

Ook voor shoppers is het in de Stadsdriehoek heerlijk wonen. Zo heb je de Meent, een straat met veel luxe winkels, en de Pannekoekstraat met bijzondere boetieks en gezellige kroegjes. Iets verderop, in het Witte de Withkwartier, vind je een unieke mix van galeries, modewinkels en uitgaansgelegenheden. Wat je ook zoekt, de Stadsdriehoek heeft het.

Makelaar Stadsdriehoek

Houd je van het dynamische stadsleven en wil je in het hart van Rotterdam wonen? We helpen je graag bij de zoektocht naar een geschikte koopwoning in de Stadsdriehoek. Zodat je jouw droomhuis vindt in deze bruisende en sfeervolle wijk. Aangezien we er al jaren werken, kent Lauwaars NVM Makelaars Rotterdam Centrum als de beste.

Bekijk alvast ons aanbod met woningen in de Stadsdriehoek of neem meteen contact met ons op via (010) 452 81 66 of info@lauwaars.nl voor een vrijblijvende kennismaking.

Meer informatie?