Lauwaars NVM Makelaars Rotterdam

Wonen in Rotterdam is populairder dan ooit. Wil je ook een huis kopen in deze mooie wereldstad? Lauwaars NVM Makelaars Rotterdam helpt je aan een woning, ook als de omstandigheden moeilijk zijn. We kennen de stad namelijk als geen ander.

Persoonlijk & kundig

Lauwaars NVM Makelaars is een echt stads makelaarskantoor in Rotterdam Kralingen. We stropen elke dag weer onze mouwen op om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

We investeren veel tijd in het contact met onze kopers en verkopers zodat we ze écht leren kennen. Want we begrijpen dat een woning kopen en verkopen geen dagelijkse bezigheid voor je is. Niemand wil ‘even’ een huis bezichtigen tussen 12.00 en 13.00 uur. Dus staan wij ook in de avonden of ’s ochtends vroeg voor je klaar. Voor anderen een uitzondering, voor ons vanzelfsprekend.

Dankzij het goede contact met collega-makelaars en ons netwerk in Rotterdam, zijn wij altijd op de hoogte van het reilen en zeilen in de stad. We hebben enorm veel kennis en ervaring in huis.

Makelaar Rotterdam en omgeving

Lauwaars NVM Makelaars vertegenwoordigt alle typen woningen in verschillende prijsklassen, in het gehele Rijnmondgebied. Bekijk ons aanbod.

 

Ons team

Van een kantoor aan huis in 1982 is Lauwaars NVM Makelaars uitgegroeid tot een van de grotere makelaars in de regio Rotterdam. Grondlegger Ton Lauwaars heeft daarin een groot aandeel gehad door zijn persoonlijke en creatieve aanpak.

 

Sinds 2001 wordt ons kantoor gerund door een enthousiast team vastgoeddeskundigen, bestaande uit makelaars Ernst Klompé en Markus van der Werf, Eva van der Lugt en binnendienstmedewerkers Deborah Plet en Hendrine Suijker. Nog steeds met diezelfde persoonlijke aanpak van toen, maar op een eigentijdse manier. We combineren echt contact met moderne middelen, waarbij we optimaal gebruikmaken van alle kansen en mogelijkheden van nu.

Makelaar met Rotterdamse mentaliteit

Zoals je van een Rotterdams kantoor mag verwachten, houden we van duidelijkheid. Gecombineerd met nuchterheid. Zijn we het niet eens met een bod of zien we geen heil in het nieuwe pand? Dan vertellen we je dat. Bovendien zijn we een klein kantoor en bespreken we alles met elkaar. Zodat elke medewerker precies weet wat jij als (ver)koper zoekt en we altijd uw zakelijke belang bovenaan kunnen zetten.

 

NVM Makelaar met alle kwalificaties

Bij Lauwaars NVM Makelaars beschikken we over alle benodigde kwalificaties. Zo zijn vastgoeddeskundigen Ernst, Markus en Eva alle drie Register Makelaar Taxateur (RMT) en hebben binnendienstmedewerkers Deborah en Hendrine ook de benodigde certificaten. Bovendien zijn wij aangesloten bij NVM, een brancheorganisatie die kwaliteits- en opleidingseisen stelt aan hun leden. Je bent er bij ons dus zeker van dat we kwaliteit leveren.

 

Gecertificeerd Qualis makelaar

We zijn gek op allerlei soorten panden. Onze favoriete ‘objecten’ zijn vaak gelegen aan de mooiste singels en lanen van Rotterdam en omstreken. Speciaal voor de grote, oude panden in het hogere segment zijn wij gecertificeerd Qualis Makelaar. Dit label is toegekend aan een selectie NVM Makelaars die hun sporen hebben verdiend in exclusief onroerend goed.

 

Zoek je een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar in Rotterdam? Loop gerust eens bij ons binnen voor een vrijblijvende kennismaking of maak een afspraak via (010) 452 81 66. De koffie staat klaar!

Meer informatie?