Huis kopen in Prinsenland, Rotterdam

'De meest vriendelijke wijk van Rotterdam’, zo wordt Prinsenland ook wel genoemd. Dit mooie, weidse stukje Rotterdam aan de rand van het Kralingse Bos heeft veel te bieden. Prinsenland staat bekend om haar kindvriendelijke karakter, groene omgeving en vele sport- en recreatiemogelijkheden. Bovendien is de diversiteit aan woningen groot: van authentieke boerderijen tot moderne startersappartementen. Voor iedere woningzoekende wat wils.


Woningen in Prinsenland

Prinsenland is een relatief nieuwe woonwijk in Rotterdam, maar is in een korte tijd zeer populair geworden. Je herkent het gebied aan de strakke villa’s, ruime eengezinswoningen en talrijke appartementencomplexen. Bekijk ons aanbod in Prinsenland voor de verschillende woonmogelijkheden.

 

Inmiddels willen steeds meer Rotterdammers hun stadsappartement inwisselen voor een riante woning in het rustige Prinsenland. Met alle parken, bossen en plassen in deze omgeving voelt het namelijk continu alsof je op vakantie bent. En dankzij de uitstekende ov-verbindingen ben je ook zo weer in hartje Rotterdam.

.

makelaar prinsenland
makelaar prinsenland
 


Voorzieningen: van skatepark tot winkelcentrum

Prinsenland is een gewild gebied voor mensen met kinderen. Je kunt er namelijk fijn buitenspelen, de Kralingse Plas is op fietsafstand en er zijn tal van scholen, peuterspeelzalen en kinderopvangen in de buurt. Bovendien vind je in de wijk een speciale avonturenspeeltuin en kunnen jongeren zich uitleven in het skatepark of bij een van de verenigingen.

 

Houd je van sporten? Ook dan zit je in Prinsenland goed: de wijk telt veel sportaccommodaties, waar je onder meer kunt voetballen, tennissen, hockeyen en korfballen. Voor de boodschappen hoef je ook niet ver te reizen, want Prinsenland heeft een eigen winkelcentrum. Gun jezelf een lekkere behandeling bij de kapper, koop een bakje kibbeling bij de viswinkel of drink een kopje koffie bij een van de lunchrooms. Je gaat je zeker thuis voelen in Prinsenland!  


Makelaar Prinsenland

Wil je in een groene omgeving wonen, maar dicht bij het bruisende centrum van Rotterdam? We helpen je graag bij de zoektocht naar een geschikte koopwoning in Prinsenland. Zodat je jouw droomhuis vindt in deze vriendelijke en groene wijk. Aangezien we er al jaren werken, kent Lauwaars NVM Makelaars Prinsenland als de beste.
 
Bekijk alvast ons aanbod met woningen in Prinsenland of neem meteen contact met ons op via (010) 452 81 66 of info@lauwaars.nl voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

Meer informatie?