Huis kopen in Rotterdam Kralingen

Vroeger was het een dorp, tegenwoordig is Kralingen een van de populairste wijken van Rotterdam. En misschien wel de groenste, want je hebt er de Kralingse Plas en het Bos, met tal van recreatiemogelijkheden. De combinatie van deze natuur, de karakteristieke woningen en het echte ‘dorpsgevoel’ dat hier nog is, maakt Kralingen tot een uniek stukje Rotterdam. Ook wij zijn gek op deze buurt, ons kantoor is niet voor niets al 35 jaar gevestigd in Kralingen!


Wonen in Kralingen

Kralingen biedt een grote diversiteit aan woningtypes, zoals je ook in ons woningaanbod ziet. In Kralingen-Oost staan sfeervolle jaren 30-woningen met hun oorspronkelijke details, terwijl je in Kralingen-West aantrekkelijke nieuwbouw vindt.
In deze van oudsher chique wijk van Rotterdam wonen nu mensen van alle leeftijden en met verschillende achtergronden. Je vindt er studenten (van de Erasmus Universiteit en Hogeschool Rotterdam), ouderen die al met pensioen zijn, maar ook jonge gezinnen. Het is deze veelzijdigheid die de buurt nog charmanter maakt.

 

Voorzieningen: Kralingen is van alle markten thuis

De Lusthofstraat is de gezelligste winkelstraat van Kralingen, met typisch Rotterdamse ambachtszaken maar ook grote supermarkten en drogisterijen. Verder zijn er in Kralingen diverse vintagewinkels, galerietjes, schoonheidsspecialisten en kappers.

Eet je graag buiten de deur? Dan is Kralingen de place to be voor jou. Ga eten in een van de buurtbrasseries of kies voor een hippe, drukbezochte Italiaan of tapasbar. Ook op sportief vlak heeft Kralingen veel te bieden, er zijn verschillende sportcentra en -verenigingen in de buurt. Ren bijvoorbeeld een rondje om de Kralingse Plas, trap een balletje bij voetbalclub Excelsior of ga naar de manage voor een paardrijtochtje.

In het Kralingse Bos geniet je van de frisse lucht en de natuur. En of je nou van hardlopen, skeeleren, wandelen of fietsen houdt: een rondje om de Kralingse Plas kan altijd! Heb je juist zin in het bruisende stadsleven van Rotterdam? Het centrum is maar 10 minuten fietsen én makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Makelaar Kralingen

Ga je voor een karakteristieke buurt, waar je de stad én het bos binnen handbereik hebt? We helpen je graag bij de zoektocht naar een geschikte koopwoning in Kralingen. Zodat je jouw droomhuis vindt in deze gezellige en populaire wijk. Aangezien we er al jaren werken en er zelfs ons kantoor hebben gevestigd, kent Lauwaars NVM Makelaars Rotterdam Kralingen als de beste.

Bekijk alvast ons aanbod met woningen in Kralingen of neem meteen contact met ons op via (010) 452 81 66 of info@lauwaars.nl voor een vrijblijvende kennismaking.

Meer informatie?