Huis verkopen Rotterdam

Zeker in de huidige woningmarkt in Rotterdam roept het verkopen en kopen van en woning veel vragen op. Een paar voorbeelden:

  • Is het nu wel het juiste moment om mijn huis in de verkoop te zetten?
  • Voor welke prijs zet ik mijn woning te koop?
  • Hoe kan ik het beste onderhandelen?
  • En wat te doen als er een restschuld is?

Het is fijn om te weten dat u niet alleen staat in dit proces. Het verkopen van uw huis via een goede makelaar verdient zich altijd terug.

Huis verkopen met de NVM Makelaar 

Heeft u bijvoorbeeld al nagedacht over de plaatsing van uw woning op Funda? En welke rol aantrekkelijke foto’s hierbij spelen? Hoe wordt de promotie van uw huis verder aangepakt? De snelste verkoop en de hoogste opbrengst, dat is wat iedereen uiteindelijk wil. Maar de hoogste vraagprijs is lang niet altijd de beste keuze, want hoe langer uw huis te koop staat, hoe lager de opbrengst. Lauwaars NVM Makelaars uit Rotterdam Kralingen houdt de ontwikkelingen in uw omgeving nauwlettend in de gaten. Daardoor kunnen we samen met u een realistische vraagprijs en de optimale verkoopstrategie bepalen.

Woning snel en effectief verkopen 

Uw huis staat in de verkoop. En nu? Tijd om de handen uit de mouwen te steken! Als uw makelaar gaan wij actief op zoek naar de koper van uw woning. En die komt tegenwoordig nog maar zelden het makelaarskantoor binnenwandelen, want de etalage van deze tijd is digitaal. Een creatieve, eigentijdse aanpak is daarbij dus essentieel. Er is méér nodig dan een te koop bord in de tuin en een goede presentatie op Funda. Lauwaars NVM Makelaars heeft contacten met andere (aankoop)makelaars, heeft een eigen reeds bestaande kandidatenbestand en netwerk. Uw huis wordt snel en effectief onder de aandacht gebracht bij een grote groep potentiële kopers door middel van een compleet marketing- en social mediaplan. 

Uw woning vloeiend in de verkoop

Zodra de interesse voor uw huis gewekt is, wordt er een bezichtiging gepland. Pakt deze positief uit, dan volgt in de meeste gevallen een bod. Nu wordt het spannend; u gaat in onderhandeling. Het voeren van onderhandelingen over de prijs van een woning is een vak apart. Uw makelaar doet dit dagelijks en ziet in elke onderhandeling een nieuwe uitdaging om tot het beste resultaat te komen. Kunt u zich vinden in de geboden prijs, dan gaat u akkoord met de verkoop van uw huis. Gefeliciteerd! Uw woning is verkocht. Wij begeleiden u bij de verdere afhandeling van de verkoop.

Meer weten, neem dan direct contact met ons op.

Meer informatie?