Aankoopmakelaar in Rotterdam

Het kopen van een huis is een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Gek eigenlijk, dat de makelaar tijdens de aankoop van een woning vaak over het hoofd wordt gezien, terwijl er bij de verkoop in de meeste gevallen wél een makelaar ingeschakeld wordt. Heb je een huis op het oog, dan kom je dus ook direct in contact met de makelaar van de verkoper. Natuurlijk word je netjes te woord gestaan en voorziet hij je van alle informatie over het huis. Maar deze makelaar heeft een belangrijke opdracht: een zo hoog mogelijke opbrengst. Daarom is het verstandig om je te laten adviseren door een aankoopmakelaar. Een onafhankelijke deskundige die jóúw belangen behartigt, in plaats van die van de verkoper.

Woning kopen in Rotterdam met de aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar bespaart je niet alleen geld, maar ook tijd en neemt veel zorgen uit handen. Bovendien attendeert hij je op zaken waar je zelf in eerste instantie misschien niet aan denkt:

  • Hoe zit het bijvoorbeeld met het bestemmingsplan?
  • Is de vraagprijs wel reëel?
  • En hoe zit het met verborgen gebreken?

Een aankoopmakelaar is er voor jou als koper, voert de onderhandelingen en zorgt ervoor dat je een reële prijs betaalt voor jouw droomhuis. Daarnaast bekijkt de aankoopmakelaar of juridisch alles klopt en of de bouwkundige staat in orde is. Hij ondersteunt je en beantwoordt al je vragen voor, tijdens én na het aankoopproces.

GEEN RESULTAAT = GEEN KOSTEN

Tot slot krijg je bij Lauwaars ook een actief zoekende makelaar die over het algemeen met het meest recente aanbod komt of zélfs de gouden tip. Mochten wij geen resultaten behalen, dan kun je de opdracht kosteloos beëindigen. 

Wil je meer informatie over de voordelen van een aankoopmakelaar? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie?