Aankoopmakelaar in Rotterdam

Het kopen van een huis is één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Gek eigenlijk, dat de makelaar tijdens de aankoop van een woning vaak over het hoofd wordt gezien, terwijl er bij de verkoop in de meeste gevallen wél een makelaar ingeschakeld wordt. Heeft u een huis op het oog, dan komt u dus ook direct in contact met de makelaar van de verkoper. Natuurlijk wordt u netjes te woord gestaan en voorziet hij u van alle informatie over het huis. Maar deze makelaar heeft een belangrijke opdracht: een zo hoog mogelijke opbrengst. Daarom is het verstandig om u te laten adviseren door een aankoopmakelaar. Een onafhankelijke deskundige die úw belangen behartigt, in plaats van die van de verkoper.

Woning kopen in Rotterdam met de aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar bespaart u niet alleen geld, maar ook tijd en neemt veel zorgen uit handen. Bovendien attendeert hij u zaken waar u zelf in eerste instantie misschien niet aan denkt:

  • Hoe zit het bijvoorbeeld met het bestemmingsplan?
  • Is de vraagprijs wel reëel?
  • En hoe zit het met verborgen gebreken?

Een aankoopmakelaar is er voor u als koper, voert de onderhandelingen en zorgt ervoor dat u een reële prijs betaalt voor uw droomhuis. Daarnaast bekijkt de aankoopmakelaar of juridisch alles klopt en of de bouwkundige staat in orde is. Hij ondersteunt u en beantwoordt al uw vragen voor, tijdens én na het aankoopproces.

GEEN RESULTAAT = GEEN KOSTEN

Tot slot, krijgt u bij Lauwaars ook een actief zoekende makelaar die over het algemeen met het meest recente aanbod komt of zélfs de gouden tip. Mochten wij geen resultaten behalen kunt u de opdracht kosteloos beëindigen. 

Wilt u meer informatie over de voordelen van een aankoopmakelaar? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie?